Zakelijk sushi nodig voor een lunch, diner of borrel?

Heeft u zakelijk sushi nodig of grote hoeveelheden? Sushi Time maakt schalen sushi van klein tot groot voor elke gelegenheid. Hieronder kunt u 365 dagen per jaar uw bestelling plaatsen voor morgen of verder. U kunt kiezen voor schalen, losse rollen / sushi of samengestelde kleine bakjes.

Centrale keuken

Als u hieronder een bestelling plaatst doet u dit bij onze centrale keuken. Wij leveren elke dag tussen 9.00 en 16.00 uur uit. De levertijd bij u in de buurt is afhankelijk van onze routes. Het kan dus zijn dat u een tijd kiest en dat dit niet mogelijk is voor ons. U doet hieronder een aanvraag en wij nemen altijd even contact met u op. Wilt u later dan 16.00 uur uw sushi pas ontvangen, kijk dan even in onze webshop of één van onze vestigingen bij u in de buurt bezorgt.

Ter informatie:

  • Onderstaande bedragen zijn ex BTW.
  • Er geldt een minimale bestelgrootte van € 75,00 exclusief BTW.
  • Houdt u er rekening mee dat er nog transportkosten bij (kunnen) komen, afhankelijk van de leverplaats en tijd.
  • U kunt online alléén bestellen voor morgen of verder.
  • Voor bestellingen voor VANDAAG adviseren wij u te bellen tijdens kantooruren met ons kantoor voor de mogelijkheden 020-4080306 en NIET via deze online module te bestellen.
  • Mocht uw bezorglocatie niet op onze routes ingepland kunnen worden dan kan het zijn dat we uw order niet in behandeling kunnen nemen.Onze routes gaan vanuit Amstelveen naar Utrecht, Baarn, Hilversum en Amersfoort en vanuit Amstelveen naar Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Leiden, Den Haag.

Bestel
Ga naar

UW BESTELLING: €