[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.19.15″]
Sushi Time heeft 10 vestigingen. In totaal 3 restaurants met lopende band waar gasten ook sushi kunnen afhalen of laten bezorgen. Ook heeft Sushi Time 7 vestigingen waar je alleen kan afhalen of laten bezorgen. Voor onze vestiging in het New Babylon Den Haag, wat één van de 3 restaurants is, zijn we op zoek naar een Vestigingsmanager.
Hoe zien wij jouw rol als Vestigingsmanager?
Het restaurant Sushi Time in Den Haag heeft slechts 22 zitplaatsen aan de lopende band en 8 zitplaatsen aan de tafels. Momenteel is het restaurant 7 dagen per week open van 12.00 uur tot 21:00 uur. Alle Sushi Time vestigingen krijgen hun rijst en ingrediënten en een deel van de rollen aangeleverd vanuit de Centrale keuken gelegen in Amstelveen. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de hele vestiging.
Wat houdt de functie in?
Als vestigingsmanager ben je meewerkend en verantwoordelijk voor het restaurant in de breedste zin des woords. Je start met je collega’s het restaurant op. Ook help je de keuken met de sushi menu’s maken, de lopende band vullen met sushibordjes. Het restaurant dient ook opgedekt te zijn en je zorgt dat je klaar bent voor de lunch. Je hebt oog voor detail en zorgt dat het restaurant er tip-top bij staat. Meestal draai je met zijn 2-en de shift, je helpt gasten en klanten. Je zorgt er met zijn 2-en voor dat iedereen geholpen wordt en de sushi à la minute gemaakt wordt. Daarna gaan jullie opruimen en dat er voldoende mise en place is gedaan voor de avond en de dag erna. Tevens zorg je dat de schoonmaak in orde is en sluit het restaurant (de kassa) af.
Daarnaast houdt je de kengetallen van het restaurant in de gaten (personeels% en inkoop%) en je probeert elke week weer te verbeteren hierin. Je bent creatief met leuke acties en vindt het leuk om dit ook via Social Media te delen. Je bent continue bezig hoe je het gebied van New Babylon Den Haag en Den Haag zo optimaal mogelijke kan aanspreken met onze diensten en producten. Verder ben je verantwoordelijk voor je eigen team, vangt ziekteverzuim met het team op en werft mensen indien nodig.
Wie ben jij?
Jij bent :
- een echte gastheer of gastvrouw waarbij horeca in het bloed zit;
- in bezit van Sociale hygiëne en kennis van HACCP;
- keuken ervaring is een pré maar is niet een must. Wij gaan je zelf leren sushi te maken en te rollen, zodat je net als de rest van het team all-round inzetbaar bent;
- iemand die goed om kan gaan met vrijheid en zelfstandig de vestiging kan leiden, maar ook weet wanneer je de eigenaar om hulp moet vragen;
- een doorzetter, een aanpakker, je geeft niet snel op en ziet altijd het positieve van iets in (glas is bij jou altijd halfvol);
- communicatief vaardig, weet hoe om te gaan met klachten en bent representatief;
- goed in het leiding geven van je team. Je bent een teamplayer en ook een teambuilder. Je weet je team te motiveren en bent de ene keer onderdeel van, maar weet ook wanneer je erboven moet staan;
- iemand die afwisseling van operationeel versus management erg leuk vindt, maar begrijpt dat je vanuit de operatie veranderingen en verbeteringen dient door te voeren;
- stress bestendig;
- oplossingsgericht, je kunt goed en snel schakelen en kan creatief oplossingen bedenken;
- het liefst per direct of zo snel mogelijk beschikbaar;
Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Neem dan contact op met Barbara van Son via barbara@sushitime.nl
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]