Allround keuken medewerker Sushi Time Den Haag

Voor onze vestiging Sushi Time Den Haag in New Babylon zijn we op zoek naar allround keuken personeel part time, voor minimaal 20 uur. De vestiging is 7 dagen per week open, je wordt daarom flexibel ingezet zowel doordeweeks als in het weekend. Waarom noemen we het een allround functie? Ons bedrijf is klein en daardoor geen strakke verdeling in keuken en bedieningskant. Ieder heeft zijn taak, maar er wordt van je verwacht dat je zowel in de keuken als in de bediening meehelpt binnen dit team. Dat maakt het een hele afwisselende functie. Sushi Time Den Haag is een restaurant met lopende band, je kunt er afhalen en we bezorgen vanaf 17.00 uur. Dat zorgt voor diverse activiteiten gedurende de dag. Voorbereiden van de sushi menu’s voor de vitrine, de lopende band vullen met bordjes, klanten helpen aan de balie, gasten drankje serveren in het restaurant, voorbereiden voor de avond, bezorg- en afhaalorders klaarmaken, opruimen en schoonmaken. Dit zijn grofweg de taken per dag.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je werkt in een restaurant met open keuken en weet gasten op een prettige manier te benaderen en te helpen.
  • Je hebt ervaring in de horeca, liefst basis keuken ervaring en kennis van HACCP. Sushi ervaring is een pré.
  • Je kan zelfstandig werken en bent collegiaal, want je zult werkzaam zijn in een klein teamverband (2 à 4 personen).Sushi Time Den Haag
  • Het liefst in het bezit van Sociale Hygiëne en zo niet bereid om het te halen.
  • Je bent stress bestendig en bent flexibel inzetbaar en bent bereid om zowel door de weeks als in het weekend te werken. Het hangt van je beschikbaarheid, ervaring en flexibiliteit af hoeveel uren er beschikbaar voor je worden. Maar een minimum van 20 uur zal het zeker zijn. We zijn dagelijks open van 12.00 tot 21:00 uur, dus minimaal 2 lange dagen, maar het kunnen ook meerdere kortere diensten zijn.
  • Je bent bekend met het programma Excel en met het doen van “lichte” administratieve werkzaamheden zoals het afsluiten van de dienst en het invullen van een kasblad. Het is geen must, we leren het je uiteraard, maar ervaring is wel een pré.

Zie jij je jezelf als onze nieuwe collega in New Babylon Den Haag ? Stuur dan je cv en motivatie naar ashleigh@sushitime.nl t.a.v. Ashleigh Heidmann (Ashleigh is engelstalig)

wil je dit artikel delen?