Ninja punten sparen voor gratis sushi!

Als echte sushi liefhebber, wil je natuurlijk ook sparen voor gratis sushi: word lid van Sushi Time Friends. Ontvang punten bij elke bestelling**, waarmee je leuke kortingen krijgt op je volgende bestelling of kunt sparen voor bijvoorbeeld een Sushi Workshop.

Hoe werkt het sparen voor gratis sushi?Ninja punten sparen voor gratis sushi!

Sushi Time Friend NinjaMeld je aan als “Sushi Time Friend”. Bij besteding van elke euro** krijg je een punt (een ninja). Heb je 100 ninja’s gespaard, dan ontvang je meteen een Sushi Time Friends voucher t.w.v. € 5,00. Deze kan je inleveren bij je volgende bestelling. Je kunt ook doorsparen en later meerdere vouchers tegelijk inleveren.

Volledig digitaal
Ons Friends systeem werkt niet met pasjes. Alles gaat digitaal, lekker makkelijk dus! Je ontvangt na aanmelden je pas digitaal. Ook je vouchers ontvang je in de mail. Klik op de link in de mail en je digitale pas en vouchers worden automatisch in je wallet van je smartphone gedownload. Als je online bestelt via onze webshop geeft de shop na invullen van de persoonlijke gegevens de mogelijkheid om de gespaarde bonnen te verzilveren of te blijven sparen. Bestel je in een winkel of restaurant, laat je voucher dan scannen voor de korting.

 

Sushi cadeautje van Sushi Time voor FriendsHoe werkt het sparen voor gratis sushi?Ninja punten sparen voor gratis sushi!

Word nu Sushi Time Friend en ontvang nadat je je eerste bestelling hebt gedaan of dat je voor het eerst in een van onze restaurants bent geweest een extra “Friends voucher” t.w.v. € 5,00 als introductiebonus!! Deze voucher kun je dan de volgende keer besteden in onze restaurants, winkels of online. Ninja’s sparen kan momenteel in ALLE vestigingen. Bij de vestiging Amersfoort kan dit alleen via online bestellingen.

** Je spaart bij elke order die je plaatst via www.sushitime.nl/bestellen of bij afrekenen in één van de vestigingen. Orders voor woensdag sushidag zijn uitgesloten van ninja’s sparen. Ook het verzilveren van behaalde Friends-vouchers is niet mogelijk op deze dag. Het is ook niet mogelijk te sparen via tussenpersonen zoals Thuisbezorgd, Deliveroo, Uber, etc.