Sushi Time EK voetbal 2021

sushitime-ek-2021

Het EK 2021 is begonnen en wat is er lekkerder dan voetbal kijken en lekker snacken. Bij heel veel Sushi Time winkels kan je ook nog tot en met 24:00 uur of later laten bezorgen. Dus bestel lekker voor de wedstrijd of in de rust. Wij hebben een speciale EK box gemaakt met 22 echte top sushi die iedereen echt lekker vindt en 11 snacks. Dus 33 hapjes … een heerlijke snack voor je elftal of gewoon om met zijn 2-en van te genieten. Jij bepaalt met wie je de EK box bestelt uiteraard…..

Volg ons op Insta en win tijdens EK2021 17x een EK Box

Komende weken gaan er nog 2 Sushi Time winkels open (Purmerend en Nijkerk) en groeien we door naar 17 winkels. Dus hebben we een leuke EK actie bedacht. Onder al onze Instagram volgers verloten wij in totaal 17x een EK box die je dan voor de finale dag mag ophalen in één van de 17 winkels. En als je de EK box tijdens het EK ook nog eens bestelt uiterlijk donderdag 8 juli 2021. Dan verloten we onder alle bestellers van de EK box ook nog eens de super prijs van één Jaar lang GRATIS sushi welke allemaal per 11 juli 2021 ingaat. Dus wil je deze sushi prijs winnen, bestel dan de EK box met de code Ek2021 en je krijgt tijdens het EK elke dag 15% korting op deze box en je maakt automatisch kans op deze mooie prijs. We verloten de prijs onder de bestellers die deze code hebben gebruikt.

Wat mag je verwachten van één jaar lang gratis sushi?

Vanaf 11 juli heb je elke week (52 weken lang) recht op één Sensation Box ter waarde van € 29,95 gevuld met 44 stuks heerlijke sushi. De vestiging kan zelf bepalen wat de inhoud van de Sensation Box is afhankelijk van beschikbaarheid.

  • Elke week mag je zelf bepalen op welke dag je de box wilt komen ophalen en 52 weken lang kun je 1 box per week ophalen. Elke week dus 1 box en als je een week niet bestelt dan vervalt het recht op die box van die week. Het is niet mogelijk het aantal boxen op te sparen en meerdere boxen tegelijk te bestellen. Het is 1 box per week.
  • Je dient deze box altijd af te halen bij de Sushi Time vestiging waar je de prijs hebt gewonnen. Het is niet mogelijk om de box in één van de andere Sushi Time vestigingen af te halen.
  • Je kunt de box alleen afhalen tussen 15:00 en 18:00 uur of na 20:00 uur, dus niet in het spits moment.
  • De manier van bestellen van de box wordt nader afgesproken met je in de vestiging.

Meer nieuws