Sushi Time WTC

Sushi Time staat al sinds het jaar 2001 voor je klaar in het WTC gebouw te Amsterdam. Omdat we op de 1e verdieping zitten, vind je ons een beetje verstopt boven Che Buono en de Blauwe Engel. Dat betekent dus dat als je het WTC gebouw binnengaat, je de roltrap omhoog dient te nemen. Daar zie je aan je linkerhand Sushi Time WTC liggen.

Ons restaurant bestaat uit een gedeelte waar 2 lopende banden ronddraaien (zo’n 30 zitplaatsen) met daar omheen diverse tafeltjes, nog zo’n 50 zitplaatsen. Onze Manager Thomas staat elke werkdag weer voor je klaar met zijn team van enthousiaste collega’s. Daarnaast kan je bij ons afhalen en vanaf 17.00 uur bezorgen we ook elke werkdag (ma tm vrij) tot 21.00 uur. Hiernaast kun je een reservering maken voor het restaurant lunch en diner en voor de all-you-can-eat avonden op donderdag en vrijdag avond.

Lunch

Overdag zijn we open voor lunch op maandag tot en met vrijdag van 11.30 tot 15.00 uur. Onder andere verse sushi, salades en warme snacks draaien tijdens onze lunch rond op de lopende banden. Ter verduidelijking de lopende banden draaien elke lunch tot 15.00 uur, daarna is het ook mogelijk om aan een tafeltje een late-lunch te nuttigen. Stel dat je een keer geen trek hebt in sushi, dan kun je toch bij ons terecht want naast onze verse sushi draaien er ook gerechtjes van de teppanyaki plaat, warme snacks, salades en sashimi. Dus voor ieder wat wils. Tenslotte serveren wij ook Bento lunch menu’s, een bento box gevuld met sushi, sashimi, salade en een warm item naar keuze.

 

Diner

Hetzelfde als tijdens de lunch draaien de lopende banden alle weekdagen van 17.30 tot 21.00 uur. Maar je kunt ook gewoon aan een tafel plaatsnemen en daar serveren we o.a. bento menu’s of à la carte. Echter op donderdag en vrijdag serveren we op onze lopende band all-you-can-eat sushi & more. Toch noemen wij het liever “all-you-can-enjoy”, want genieten dat ga je zeker van onze heerlijke sushi, salades, warme gerechtjes, etc voor maar €23,25 per persoon.

Take Out & Delivery

Sushi bestellen kan 5 dagen per week bij onze vestiging WTC Amsterdam op doordeweekse dagen voor lunch en diner. Niet alleen is het mogelijk af te halen, maar ook is het mogelijk dat we orders bezorgen. Hoewel het in onze webshop niet mogelijk is voor lunch een tijd te kiezen, is dit wel mogelijk als dit vooraf aangegeven wordt voor orders boven de € 50,00. Indien u die wens heeft kunt u dat bij opmerkingen vermelden in de webshop en dan nemen wij vanzelf contact met u op.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 11:30-21:00 uur:
Lopende band open van 11.30-15.00 & 18.00-21.00 uur

Zaterdag & Zondag
: gesloten

ALLÉÉN
Donderdag & Vrijdag avond All-you-can-eat