Heb je altijd al sushi willen leren maken?

Het is een kunst, maar wel ons vak en daarom leren wij jou en je groep graag zelf sushi maken in een groepsworkshop. Je kunt je of inschrijven voor een open inschrijf workshop indien je groep kleiner is dan 8 personen. Maar is je groep 8 personen of meer plan dan een eigen datum en maak er een gezellige avond of middag van.

Wat houdt een groepsworkshop in?

Onze workshops worden in ons restaurant in het WTC te Amsterdam of New Babylon Den Haag of op een eigen geregelde locatie gehouden. De kosten zijn op een Sushi Time locatie € 50 per persoon voor een 2 à 2,5 uur durende workshop inclusief drankjes. Op een eigen locatie verandert de prijs aangezien wij de dranken dan niet regelen maar de locatie dit meestal doet, echter dan komen er weer transport kosten bij. Vraag daarom hiernaast een offerte op maat aan.

Dus heb je binnenkort een teamuitje, een vrijgezelle feest, een verjaardag, een familie dag of een andere leuke reden om iets samen te doen? Boek dan een sushi workshop en geniet van het maken en natuurlijk van het opeten.

OFFERTE AANVRAAG GROEPSWORKSHOP

Let op dit is een offerte aanvraag voor groepen van minimaal 8 personen. Indien uw groep kleiner is kunt u zicht voor de geplande data inschrijven.

  • MM slash DD slash JJJJ