Menukaart

Sushi Time menukaart

Sushi Time heeft naast de 7 take away & delivery winkels ook 3 restaurants met een lopende band. Omdat onze restaurants een lopende band hebben, draait onze menukaart gewoon rond. Maar alle restaurants hanteren hetzelfde basis menu. Echter kun je bij sommige restaurants wat extra items verwachten, doordat elke chef zo zijn specialiteit heeft welke hij laat ronddraaien op de lopende band.

Uitleg Menukaart

De prijs van je lunch of diner bepaal je zelf. Aangezien onze sushi ronddraait op verschillende kleuren bordjes die elk hun eigen prijs hebben. Met andere woorden je kunt goedkoper en duurder bij ons eten, de bordjes prijzen liggen tussen de €2,25 en de €6,25.

Sushi Time: de naam zegt het al, we serveren veelal sushi! In de eerste plaats serveren we hosomaki sushi, dit zijn de maki rollen met één ingrediënt erin. Ten tweede draaien er nigiri sushi rond, een bolletje rijst met een topping erop. Ook vind je op onze banden specialmaki sushi. Deze bevatten meerdere ingrediënten en daar zit de rijst veelal aan de buitenkant. Vergeleken met onze specialmaki sushi zijn onze Crunchy rolls en Rock ‘n Rolls net even wat luxer en uitgebreider qua ingrediënten. Zowel sushi met rauwe vis, gekookte vis en vegetarische sushi behoren tot ons assortiment.

More than sushi

Niet alleen sushi kun je zien ronddraaien, maar ook warme gerechtjes, pokebowls, gunkan sushi, sashimi en salades behoren tot het assortiment. Aangezien het WTC te Amsterdam de meeste zitplaatsen heeft, ongeveer 80, serveren we daar aan de tafels ook Bento Boxen. Anders gezegd, een Bento Box is lakdoos met 4 vakken gevuld met sushi, sashimi, salade en een warm gerechtje naar keuze. Hoewel de vestiging den Haag vele malen kleiner is dan het WTC Amsterdam, is het daar ook mogelijk om aan 2 tafels plaats te nemen. Daarentegen is dat in Stadshart Amstelveen niet mogelijk, daar kun je alleen plaatsnemen aan de lopende band.

Tot slot willen we aangeven dat onze sushi dagvers wordt gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Met behulp van onze leveranciers houden wij de kwaliteit hoog door dagelijks onze leveranciers te laten leveren en zo vers mogelijk te serveren. Kortom ben je benieuwd geworden naar ons assortiment? Reserveer hiernaast dan snel een plekje.