Sushi Time Baarn

Intussen is Sushi Time Baarn al sinds 2012 een begrip in de regio. Je kunt hier onder andere je favoriete sushi af te halen of je sushi laten bezorgen in Baarn, Eemnes, Soest en Lage Vuursche. Net zoals in alle andere Sushi Time vestigingen, staat ook hier elke dag weer een fris dynamisch team van gemotiveerde mensen voor je klaar om je sushi vers voor je te maken. Met behulp van haar jonge team van spontane mensen is Silvia van Zomeren samen met Denise van Ginkel en Bas van Ginkel dagelijks in de weer. Dit filiaal bezorgt dagelijks vanaf 17.00 uur maar indien je een keer een lunchbestelling zou willen doen dan zijn we erg flexibel en kun je ons het beste mailen.

Dagelijks vers

Onze vestiging krijgt dagelijks de rijst en vis aangeleverd vanuit de centrale keuken, zodat een constante kwaliteit gewaarborgd blijft. In de vestiging worden de sushi rollen gerold, waaronder onze specialiteit de “crunchy rol” met krokante garnaal en avocado.

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? Bestel dan tijdig je sushi online. Aangezien we 7 dagen in de week open zijn kun je het beste op de dag van je feest de sushi ophalen en mocht je eerder dan 16.00 uur een keer willen bestellen, doe dan een verzoek via de email en wij proberen hier aan te voldoen. Via onze webshop kun je grote schalen of mooie boxen bestellen.

Bezorging

Tot slot is de vestiging dagelijks open van 16.00 tot 20.30 uur en onze bezorgers staan vanaf 17.00 uur klaar om de sushi rond te brengen. De vestiging is gevestigd aan de nieuw Baarnstraat 35 en is te bereiken via het telefoon nummer 035-5448964. Ben je nog op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zoeken altijd naar leuke winkelmedewerkers of bezorgers. Bij interesse mail naar: baarn@sushitime.nl

Openingtijden

Dagelijks open van
16:00 tot 20:30 uur

Bezorgen vanaf 17:00 uur